Дигитален и офсетов печат

Дигитален печат

Дигиталният печат е технология, подходяща за къси (малки) тиражи. Основно негово предимство е ниската цена за малки бройки. Дигиталният печат позволява доста кратък срок за изпълнение на поръчката. Едни визитки например, могат да се изработят за няколко часа. Поради факта, че е подходящ за по-малки бройки, количества за дигитален печат са до 200, 500 бр.. Разбира се зависи от конкретното изделие и размер.

Качеството на печат не отстъпва на офсета. През последните години, с напредване на технологиите, съвременните машини за дигитален печат дават възможност за частичен лак, печат на злато и сребро, симулация на пантонтонски цветове и т.н.

Офсетов печат

Офсетовият печат позволява едно наистина качествено изпълнение на вашите поръчки. Този вид печат е подходящ за по-дълги (големи) тиражи, поради високите първоначални разходи за подготовка на машините. За да бъде оптимална цена за брой изделие добре е да се ползва офсетов печат при по-големи тиражи - над 1000, 2000 копи. Разбира се зависи от размера и вида на конкретното изделие.
Офсетовият печат има малко по-дълги срокове за изпълнение - 3 до 5 работни дни, но това се компенсира от оптимизирането на цената и качеството на материалите.

Последни проекти за дигитален и офсетов печат.

 

За повече проекти вижте нашето портфолио

Контакти

Варна 9000, ул. Братя Бъкстон
Тел.: +359 878 85 89 19; +359 889 32 57 22
Е-mail: viva.reklama.info@gmail.com
www.viva-reklama.info

Последни проекти